Kip in eiersaus

Ingrediënten


Bereidingswijze



Verdeel de kip in 4 stukken en bestrooi deze met wat peper en zout. Pel de ui en knoflookteentjes en snipper deze. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze dan schrikken onder de koude kraan, pel de eieren en hak ze fijn. Verhit de olie in een pan en bak hierin de stukken kip rondom mooi bruin. Voeg dan de ui en knoflook toe en fruit deze even mee. Voeg de bouillon en de mosterd toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de kip ongeveer 45 minuten zachtjes stoven tot de kip gaar is. Schep dan de stukken kip uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm. Kook het stoofvocht voor de helft. Roer dan de fijn gehakte eieren door de saus. Giet de eiersaus over de stukken kip. Lekker met tagliatelle en witte bonen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1040x

Jouw laatst bekeken recepten