Zwaardvissteaks met beurre-blancsaus, gegrilld

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snipper het sjalotje. Breng wijn en sjalotje aan de kook en laat op hoog vuur in 5 minuten tot de helft inkoken. Roer de creme fraiche erdoor. Bestrijk de vis met olie en bestrooi met peper en zout. Zet 10 minuten onder de grill en grill in 8 minuten lichtbruin, halverwege keren. Snij de boter in blokjes. Ontvel de tomaten, snij ze in blokjes. Warm 4 borden op. Breng de saus opnieuw aan de kook, klop van het vuur af met de mixer de boter erdoor. Op smaak brengen met zout en peper. Lepel op elk bord 2 lepels saus, leg de vis in het midden. Schik tomaat en kappertjes eromheen. Serveer de rest van de saus apart. MAGNETRON: Laat wijn en sjalotje onafgedekt op 700 watt in 4 minuten inkoken. Roer de creme fraiche erdoor en laat op 525 watt 3 minuten verder inkoken. Klop de boter met de staafmixer erdoor. Zet de saus 10 seconden op 700 watt. Op smaak brengen met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha