Vlees recepten
Over vlees

Overzicht van recepten uit de categorie vlees
Uit de categorie vlees: met Zout, Tomaat en Asperges
Kook de asperges beetgaar en snijd ze in stukken. Snijd de gerookte kip in blokjes. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpak...
Uit de categorie vlees: met Olie, Suiker en Citroen
Schil de asperges en snij in schuin van 1.5 cm. Snij de kip in plakjes. Verdeel op 4 borden de kip als een waaier. Verhit de olie in een...
Uit de categorie vlees: met Ham, Zout en Room
Zet de asperges 15 minuten in koud water. Vet de cakevorm in en bekleed met 8 plakken ham, laat de ham aan alle kanten 10 cm overhangen. S...
Uit de categorie vlees: met Zout, Melk en Olie
Maak een saus van de melk, zout, knoflook en het bakmeel. Laat de stukjes vlees hierin 1 uur marineren, bak ze dan in wat olie bruin en laat...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Uien
Vermeng het vlees goed met deze kruiden. Maak een mengsel van 1 el maïzena, 1 geklutst ei en 1 el bloem. Meng het vlees hierdoor. (*) Maak...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Ketjap
Kook de lever, gekruid met zout, peper en nootmuskaat, gedurende 2 à 3 minuten. Snijd hem daarna in langwerpige stukjes van 3 cm (kippeleve...
Uit de categorie vlees: met Zout, Uien en Bloem
Wentel de plakken lever in wat bloem en bak ze in wat boter bruin (gaar). Strooi er hierna wat peper en zout over. Fruit dan in wat boter de...
Uit de categorie vlees: met Zout, Gember en Sherry
Eigenlijk is dit een gewoon stoofvleesgerecht, maar het kan lang van tevoren worden klaargemaakt; eigenlijk smaakt het altijd beter als het...
Uit de categorie vlees: met Zout, Kaas en Olie
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Meng het gehakt met het ei, de ui, de knoflook, zout, cayennepeper en tabasco...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Suiker
Snijd eerst van de aubergine in de lengte plakken van 1 cm dikte. Bestrooi ze rijkelijk met zout en laat ze 10-15 minuten in een vergiet uit...
Uit de categorie vlees: met Prei, Zout en Olie
Bak het vlees in wat olie bruin. Doe er dan de lombok en prei door. Voeg, als de groenten gaar zijn, de ketjap en wat water toe. Maak af met...
Uit de categorie vlees: met Foelie, Citroen en Knoflook
Kook het vlees onder water half gaar (bewaar de bouillon). Braad het daarna met de kruiden bruin in wat slaolie. Giet er dan wat bouillon en...
Uit de categorie vlees: met Zout, Djahé en Citroen
Kook de lappen in wat water met zout gaar en laat ze uitlekken. Fruit in wat slaolie de knoflook en de ui bruin en haal ze uit de pan. Bak i...
Uit de categorie vlees: met Prei, Zout en Gember
Sudder varkensvlees gaar in wat water met een bumbu van gemberwortel, knoflook, ketjap manis, citroensap, peper en zout en eventueel serbuk...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Gember
Doe wat olie in een braadpan en schroei het vlees hierin. Rasp de ui en de knoflook en voeg dit bij het vlees. Roer tot het meeste vocht is...
Uit de categorie vlees: met Zout, Uien en Azijn
Zet het vlees op met een bodempje water, de fijngesneden uien, de geperste knoflook, zout, peper en gemberpoeder en laat het koken tot het v...
Uit de categorie vlees: met Olie, Sereh en Gember
Snijd het vlees in blokjes en fruit die in een wok met 2 eetlepels olie aan. Draai alle overige ingrediënten met 2 dl water in een keukenma...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Uien
Kook de stukken vlees met wat zout bijna gaar en laat ze uitlekken. Bewaar de bouillon. Fruit in wat slaolie de knoflook, ui, djahé, peper,...
Uit de categorie vlees: met Laos, Olie en Sereh
Maal de rode peper, knoflook, ui, laos en sereh fijn en maak hiervan een marinade met de trassie, het tamarindewater en de kokosmelk. Laat h...
Uit de categorie vlees: met Zout, Laos en Sereh
Laat stukjes varkensvlees gaarsudderen in een bumbu van knoflook, sjalot, laos, rode Spaanse peper, trassi, gula djawa, zout, sereh en sante...
Uit de categorie vlees: met Sla, Zout en Olie
Maak het vlees droog met keukenpapier en snijd het in pinkbrede repen. Verdeel elke schijf ananas in ca 8 stukken of schil de ananas en snij...
Uit de categorie vlees: met Prei, Zout en Olie
Wrijf het vlees in met de kruiden en bak het in wat olie bruin. Vermeng het meel met het opgeklopt ei. Leng het aan met de bouillon en doe e...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Ketjap
Maak één dag van tevoren een marinade van de djahé, knoflook, uienpoeder en ketjap. Voeg hieraan het sap van een halve citroen toe en zov...
Uit de categorie vlees: met Ketjap, Sambal en Cognac
Smelt, nadat u de kruiden minstens een uur in het vlees heeft laten trekken, 1/4 pakje boter in een braadpan en doe de speklappen erin. Laat...
Laatste reacties binnen deze categorie
kopi -...
Door *edressessatin*2016 プラダ ハンドバッグ クリアランス、男性と女性...
Door *edressessatin*モンブランリフィル...
Door *edressessatin*