Aardappels, gevulde gebakken

Ingrediënten

  • 6 ea baking potatoes (bakaardappeltjes)
  • 5 tb butter
  • divided (boter)
  • 3 tb heavy cream (slagroom)
  • 1 1/2 c grated gruyere cheese
  • 1/2 c minced cooked ham (gekookte ham)
  • 1 ts salt (zout)
  • 1/2 ts pepper (peper)
  • 6 bak-aardappels
  • 5 lepels boterklontjes
  • 3 lepels room (heavy cream)
  • 1.5 cup geraspte gruy√®re
  • 1/2 cup gekookte ham in blokjes
  • 1 thl zout
  • 1/2 thl peper

Bereidingswijze

Bake potatoes in the oven at 400 deg f. For about an hour or until tender. cut in half lengthwise. Scoop out insides and mash in a large bowl with 3 tablespoons of butter, cream, 1 cup of cheese and ham. Season to taste with salt and pepper. Refill potato shells and sprinkle with remaining cheese and dot with butter. Bake at 400 deg f. For 15 minutes, then place under the broiler for 5 to 10 minutes or until lightly browned. -

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 960x

Jouw laatst bekeken recepten