Aardappels, gevulde gebakken
Ingrediënten
- 6 ea baking potatoes (bakaardappeltjes)
- 5 tb butter
- divided (boter)
- 3 tb heavy cream (slagroom)
- 1 1/2 c grated gruyere cheese
- 1/2 c minced cooked ham (gekookte ham)
- 1 ts salt (zout)
- 1/2 ts pepper (peper)
- 6 bak-aardappels
- 5 lepels boterklontjes
- 3 lepels room (heavy cream)
- 1.5 cup geraspte gruyère
- 1/2 cup gekookte ham in blokjes
- 1 thl zout
- 1/2 thl peper
Bereidingswijze
Bake potatoes in the oven at 400 deg f. For about an hour or until tender.
cut in half lengthwise. Scoop out insides and mash in a large bowl with 3 tablespoons of butter, cream, 1 cup of cheese and ham. Season to taste with salt and pepper. Refill potato shells and sprinkle with remaining cheese and dot with butter. Bake at 400 deg f. For 15 minutes, then place under the broiler for 5 to 10 minutes or until lightly browned.
-
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 996x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Ribkarbonade gevuld met tapenade en mozzarella
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Taart met broccoli en brie
- 11 Steden Koek
- truujesoep
- Brie-broccolitaart (Tarte broccoli con brie)
- Courgette / aubergine ovenschotel
- karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella