Aardappelspiesjes 2
Ingrediënten
- 10 kleine aardappelen met schil
- zout
- peper
- 10 laurierblaadjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes
- 10 houten spiesjes
- rooster of bakplaat
- variatie:
- dunne plakjes bacon
Bereidingswijze
Kook de aardappelen ± 15 minuten in kokend water met zout, laat ze iets afkoelen en snijd elke aardappel in vier partjes.
Steek aan de spiesjes 4 partjes aardappel en 1 blaadje laurier.
Verwarm de grill voor op hoogste stand.
Bestrijk de spiesjes met olie en bestrooi ze met rozemarijn, zout en peper.
Grilleer de spiesjes onder regelmatig omdraaien ± 10 minuten.
Variatie:
Kook de aardappelen volgens bovenstaand recept en snijd ze in partjes.
Rol elk partje in een dun plakje bacon.
Maak spiesjes van 4 in bacon gerolde partjes aardappel en grilleer ze ± 10 minuten onder de hete grill.
Draai ze regelmatig om.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1230x