Aardappelspiesjes 2

Ingrediënten

  • 10 kleine aardappelen met schil
  • zout
  • peper
  • 10 laurierblaadjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel rozemarijnnaaldjes
  • 10 houten spiesjes
  • rooster of bakplaat
  • variatie:
  • dunne plakjes bacon

Bereidingswijze

Kook de aardappelen ± 15 minuten in kokend water met zout, laat ze iets afkoelen en snijd elke aardappel in vier partjes. Steek aan de spiesjes 4 partjes aardappel en 1 blaadje laurier. Verwarm de grill voor op hoogste stand. Bestrijk de spiesjes met olie en bestrooi ze met rozemarijn, zout en peper. Grilleer de spiesjes onder regelmatig omdraaien ± 10 minuten. Variatie: Kook de aardappelen volgens bovenstaand recept en snijd ze in partjes. Rol elk partje in een dun plakje bacon. Maak spiesjes van 4 in bacon gerolde partjes aardappel en grilleer ze ± 10 minuten onder de hete grill. Draai ze regelmatig om.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 842x

Jouw laatst bekeken recepten