Afrikaanse kippenbouten

Ingrediënten


Bereidingswijze



Doe de kippenbouten met de bouillon in een pan, breng dit aan de kook en laat dit zachtjes koken tot de kippenbouten bijna gaar zijn. Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Haal de kippenbouten uit de bouillon, dep ze droog met een stuk keukenpapier en bestrooi de met wat peper, zout en paprikapoeder. Verhit de olie in een pan en bak hierin de kippenbouten mooi bruin. Voeg dan de uien, knoflook en tomaten toe en bak dit ongeveer 5 minuten mee. Leg de kippenbouten op een schaal en schep het groentemengsel er om heen. Lekker met gebakken aardappelen en sla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 931x

Jouw laatst bekeken recepten