Asperges met gebakken kipfilet

Ingrediënten


Bereidingswijze

Dep de kipfilets droog en bestrijk ze met versgemalen peper. Smelt de boter in een pan, laat uitbruisen en braad de kipfilets aan beide kanten mooi goudbruin (grilleren kan ook). Schil de asperges en kook ze in ± 10 minuten gaar. Kook de kippenbouillon tot de helft in, breng deze fond op smaak met versgemalen peper en wat zout en monteer ze op met klontjes koude boter. Kook de eieren in 10 minuten hart en pel ze. Snijd de eieren in plakjes of hak het eiwit en het eigeel apart fijn. Verwarm de groene asperges even en haal de groene en de witte asperges uit het kooknat en laat ze even uitlekken. Spoel de muntblaadjes af en dep ze droog. Leg de kipfilets op de borden, schep er de saus over en leg de asperges erbij. Garneer met het ei en de blaadjes munt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 656x

Jouw laatst bekeken recepten