Bhoona gosht 1 (Droge biefstukcurry)

Ingrediënten

  • 50 gr ghee
  • 500 gr biefstuk in repen
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 2 gesnipperde teentjes knoflook
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel garam masala
  • 1/2 theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 verse rode chilipeper
  • ontpit en in ringetjes
  • 1/2 theelepel zout

Bereidingswijze

Verhit de ghee in een grote pan met dikke bodem tot er rook afkomt, voeg het vlees toe en roerbak het 30 seconden snel aan alle kanten, zonder aanbranden. Schep het vlees uit de pan met een schuimspaan en leg het even apart. Temper het vuur en fruit de ui en knoflook op een laag vuur in 4-5 minuten zacht. Roer de specerijen en zwarte peper erdoor en roerbak 3 minuten. Voeg het vlees weer toe, schep om met chilipeper en zout en bak nog 5 minuten tot het vlees gaar is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 600x

Jouw laatst bekeken recepten