Biefstuk, Franse gemarineerde

Ingrediënten

  • 4 entrecôtes
  • 1 lepel ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • 1 lepel rode wijn
  • 1 teentje knoflook
  • 3 lepels olijfolie
  • 2 lepels provençaalse kruiden
  • bakboter
  • olijfolie

Bereidingswijze

Marineer 4 entrecôtes (vetrand hier en daar insnijden tot op het vlees) 1 uur in een mengsel van 1 eetlepel tomatenketchup, 1 eetlepel rode wijn, 1 teentje knoflook uit de pers, 3 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels proven‡aalse kruiden. Dep ze droog en bak ze (in olijfolie met bakboter).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 723x

Jouw laatst bekeken recepten