Bloemkoolschotel, snelle Indiase

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bestrooi het lamsvlees met zout en peper bestrooien. Verhit de olie enlamsbout hierin in 5 minuten rondom bruin bakken. Vlees uit pan scheppen. Sjalot, knoflook en masala in achtergebleven bakvet3 minuten bakken. Bouillon, aardappel en saffraan toevoegen(aardappelen moeten net onder staan) en mengsel zonder deksel10-15 minuten laten koken, tot aardappelen gaar zijn en vochtverdampt is. Bloemkool toevoegen en afgedekt 5 minuten meekoken. Broccoli, lente-ui, paprika en lamsvlees erdoor roeren en 5minuten meebakken. Voor serveren koriander erover strooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 642x

Jouw laatst bekeken recepten