Bo kho (gestoofd rundvlees met steranijs en sereh)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de wortels in de lengte door en vervolgens in stukken van 5 cm. Breng een pan water aan de kook, doe het vlees erin, breng weer aan de kook en laat het vlees uitlekken. Doe het vlees in een kom met de helft van de sereh, het vijfkruidenpoeder, peper, 2 tenen knoflook, zout, sojasaus en suiker en marineer 10 minuten. Verhit de olie in een steelpan en doe ui, de rest van de knoflook en de rest van de sereh erbij. Roerbak 1 minuut. Doe het vlees erbij en meng goed. Doe dan 1125 ml water, wortel, steranijs en chilivlokken erbij, breng aan de kook, draai het vuur laag en sudder 1.5 uur tot het heel zacht en gaar is. Bestrooi voor serveren met de basilicum en lombok.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha