Boeuf de daube 1

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak een marinade van 2 uien in vieren (in elk partje een kruidnagel), 3 gehalveerde wortels, knoflook, 2 reepjes sinaasappelschil, 1 stengel bleekselderij, 1 theel. jeneverbessen, bouquet garni, 1 fles rode wijn, 2 lepels olijfolie, 4 lepels wijnazijn, zout en 12 peperkorrels en marineer een nacht lang 2 kg runderstoofvlees in grote stukken en een kalfsbot. Laat vlees, bot, wortels en uien uitlekken. Bak 200 g doorregen spek in olijfolie. Doe wortels en uien erbij en fruit ze, doe vlees en bot erbij en bak die. Verwarm de marinade even en doe die er ongezeefd bij. Sudder 6 uur. Schep het vet eraf.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 562x

Jouw laatst bekeken recepten