Boeuf mode du bistro Benoît (gestoofd rundvlees)

Ingrediënten


Bereidingswijze

In grote braadpan boter verhitten en vlees hierin rondom aanbraden. Vlees uit pan nemen. Wortelen en uien in bakvet zacht bakken. Knoflook, bouquet garni en bleekselderij toevoegen. Vlees op groenten in pan terugleggen. Zoveel water toevoegen tot vlees net onder staat. Zout en peper toevoegen. Op laag vuur ± 3 uur laten sudderen. Vlees uit pan nemen. Vocht zeven, groenten door zeef duwen. Vocht zacht laten inkoken tot mooie sausdikte. Voor garnituur: wortelen, uitjes, haricots verts, doperwten en aardappelen in boter met een scheutje water en suiker beetgaar stoven. Groenten aan saus toevoegen. Warm houden. Rundvlees in plakken snijden. Voor serveren garneren met verse kruiden. Saus er apart bijgeven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 703x