Couscous/ratatouille/kikkererwten/lamsgehakt&munt

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bestrooi de aubergine met zout en laat ze ± 30 minuten in een zeef uitlekken. Spoel ze af en dep ze droog. Overgiet de couscous in een zeef met 1/2 liter kokend water en stoom hem in de zeef boven kokend water in ± 30 minuten gaar. Meng het gehakt, het ei, het paneermeel, zout, peper, de geperste knoflook en de munt en draai hier balletjes van. Bak in de olie de gehaktballetjes rondom bruin. Bak de ui en de wortel ± 5 minuten mee. Voeg de courgette en aubergine toe en bak ze ± 5 minuten mee. Roer er de kikkererwten, tomaat, zout, peper en Provençaalse kruiden door en stoof alles in ± 10 minuten gaar. Doe de couscous over in een schaal. Maak de korrels tussen uw handen los. Schep de groenten en het vlees op de couscous.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha