Gehakt met Chinese kool

Ingrediënten


Bereidingswijze



Maak de ui schoon en snipper deze fijn. Doe het gehakt in een kom en meng er de ui, ei, sherry, gemberpoeder, maïzena, wat peper en zout door. Vorm van het gehaktmengsel 8 ballen. Maak de kool schoon en snijd deze in dunne reepjes. Verhit de olie in een pan en bak hierin de gehaktballen rondom mooi bruin. Haal dan de gehaktballen uit de pan. Fruit in het achtergebleven vet de kool 5 minuten. Schep dan de helft van de kool in een andere pan, leg hier de gehaktballen boven op en dek af met de rest van de kool. Giet de bouillon en sojasaus in de pan en breng het aan de kook. Draai dan de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat alles in ongeveer 20 minuten zachtjes gaar stoven. Lekker met aardappelpuree.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 472x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten