Gemarineerde varkenscurry

Ingrediënten


Bereidingswijze



Marineertijd 1 uur Snijd het vlees in blokjes. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Doe de yoghurt in een kom en roer er de knoflook en wat zout door. Schep dan de blokjes vlees door de yoghurt en laat het op een koele plaats 1 uur marineren. Maak de ui schoon en snipper deze. Was de groene peper, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui glazig. Voeg dan de groene peper, azijn, kurkuma, gemberpoeder, koriander en de tomatenpuree toe. Fruit dit mengsel al omscheppend 5 minuten. Roer er dan het vlees met de yoghurtmarinade door. Draai de hittebron wat lager en laat de curry ongeveer 45 minuten zachtjes stoven tot het vlees gaar is. Lekker met rijst en komkommer.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 323x

Jouw laatst bekeken recepten