Gestoofd rundvlees

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak hierin de blokken vlees rondom mooi bruin. Voeg de kleingesneden ui en de uitgeperste teentjes knoflook toe en bak deze 2 minuten mee. Voeg de bouillon, het citroensap, de fijngehakte peterselie en wat zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Draai het vuur laag, leg een deksel op de pan en laat alles 1 uur zachtjes sudderen. Verwijder het deksel en laat het gerecht nog ┬▒ 1 uur zachtjes doorsudderen tot het vlees gaar is en het stoofvocht praktisch is verdampt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 662x

Jouw laatst bekeken recepten