Jambon à la Porte Maillot

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij de buitenste laag vet van de ham. Wikkel de ham in een mousseline doek en leg in een stoofpan. Zet de ham net onder water en doe wortelen, uien, kruiden, specerijen en knoflook erbij, kook zachtjes 4 uur. Haal de ham uit de doek en verwijder het bot. Fruit de uien en worteltjes voor de saus in de boter, doe wijn, bouillon en kruiden erbij en breng aan de kook. Wrijf dan door een zeef. Laat de ham 1 uur in de saus sudderen. Smoor vlak voor opdienen de sla met de uien, erwten, boontjes en worteltjes in de boter. Strooi peper over de ham. Leg de ham op een schotel en schep de groenten eromheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 433x

Jouw laatst bekeken recepten