Kalfsragoût, romige

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 400 g gebraden kalfsfricadeau
  • 4 eetlepels boter
  • 4 eetlepels bloem
  • 3 dl halfvolle melk
  • 1 dl kalfsfond
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie
  • 1 eetlepel fijngeknipt bieslook

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui. Snijd het vlees in reepjes. Smelt de boter in een pan en fruit de ui hier in aan. Roer de bloem erdoor en bak deze even mee. Voeg de melk en de fond toe en roer tot er een dik gebonden saus ontstaat. Voeg het vlees toe en warm de ragout even goed door. Breng flink op smaak met zout en peper. Roer de kruiden erdoor.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 297x

Jouw laatst bekeken recepten