Kalfsschnitzels met mandarijnen

Ingrediënten



  • 4 kalfsschnitzels

  • zout

  • peper

  • 75g boter

  • 50g gepelde amandelen

  • 1 klein blikje mandarijnpartjes

  • ½ doosje sterrenkers

  • citroensap

Bereidingswijze



Hak de amandelen grof. Bestrooi de kalfschnitzels met wat peper en zout. Verhit de boter in een pan en bak hierin de schnitzels in ongeveer 10 minuten aan beide kanten mooi bruin. Haal dan de schnitzels uit de pan, leg ze op een schaal en houd ze warm. Bak in het achter gebleven vet de amandelen bruin en knappend. Verwarm in een steelpan de mandarijntjes met het sap. Was de sterrenkers. Strooi de amandelen als een streep over de schnitzels en schep de mandarijntjes ernaast. Bestrooi het met sterrenkers en sprenkel er wat citroensap over. Lekker met aardappelpuree en venkelsalade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 324x

Jouw laatst bekeken recepten