Kalkoenfilet met Chinese kool
Ingrediënten
1 Chinese kool
100g cashewnoten
100g gerookte spekblokjes
4 eetlepels olijfolie
500g kalkoenfilet
zout
peper
bloem
8 plakken komijnekaas
Bereidingswijze
Haal acht bladeren van de Chinese kool. Was ze en blancheer ze een paar seconden in kokend water. Spoel ze onmiddellijk af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Snijd de resterende kool in dunne reepjes. Hak de noten grof. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de spekblokjes bruin. Voeg dan de reepjes kool toe en bak deze 5 minuten mee. Haal dan de pan van de hittebron. Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Bestrooi ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem. Verhit de rest van de olie en bak hierin de kalkoenreepjes mooi bruin. Neem ze uit de pan en strooi de gehakte noten er over. Vet een bakplaat in en leg hier de geblancheerde koolbladeren op. Leg op ieder blad een plak kaas en verdeel hierop het koolmengsel. Leg hierop de kalkoenreepjes. Vouw de koolbladeren dicht en steek ze vast met prikkers. Bak de pakketjes een 15 minuten in een voor opverwarmde oven van 150 graden.