Kalkoenfilet met Chinese kool

Ingrediënten


Bereidingswijze



Haal acht bladeren van de Chinese kool. Was ze en blancheer ze een paar seconden in kokend water. Spoel ze onmiddellijk af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Snijd de resterende kool in dunne reepjes. Hak de noten grof. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin de spekblokjes bruin. Voeg dan de reepjes kool toe en bak deze 5 minuten mee. Haal dan de pan van de hittebron. Snijd de kalkoenfilet in reepjes. Bestrooi ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem. Verhit de rest van de olie en bak hierin de kalkoenreepjes mooi bruin. Neem ze uit de pan en strooi de gehakte noten er over. Vet een bakplaat in en leg hier de geblancheerde koolbladeren op. Leg op ieder blad een plak kaas en verdeel hierop het koolmengsel. Leg hierop de kalkoenreepjes. Vouw de koolbladeren dicht en steek ze vast met prikkers. Bak de pakketjes een 15 minuten in een voor opverwarmde oven van 150 graden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 92158x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten