Kipfilet met citroen

Ingrediënten


Bereidingswijze



Marineertijd 1 uur Boen de citroenen schoon, ras de schil eraf en pers de vruchten uit. Doe het citroensap en de rasp in een schaal. Snijd de kipfilets in reepjes en meng ze door de citroensap. Laat dit 1 uur staan. Was de rode peper, snijd hem in de lengte doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes. Maak de sjalotjes schoon en snipper deze. Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipfilet mooi bruin en gaar. Voeg dan de rode peper en sjalotjes toe en roerbak dit een paar minuten mee. Doe dan de vissaus, kokosmelk en koriander erbij en laat het gerecht goed warm worden. Lekker met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 87x

Jouw laatst bekeken recepten