Kipfilet met citroensaus
Ingrediënten
4 kipfilets
peper
zout
50g boter
1 citroen
3 teentjes knoflook
4 eetlepels gehakte peterselie
Bereidingswijze
Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf. Pers de helft van de citroen ui en snijd de andere helft in stukjes. Pel de knoflookteentjes en snipper deze. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets mooi bruin en gaar. Haal dan de kipfilets uit de pan en houd ze warm. Fruit in het achtergebleven vet de knoflook eventjes. Voeg dan een scheutje water toe en roer de citroenrasp, citroensap en de stukjes citroen erdoor. Laat de saus dan een minuutje koken en breng het op smaak met peper en zout. Roer er tenslotte de peterselie door en giet de saus over de kipfilets.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 87706x