Kipfilet met citroensaus

Ingrediënten


Bereidingswijze



Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Boen de citroen schoon en rasp de schil eraf. Pers de helft van de citroen ui en snijd de andere helft in stukjes. Pel de knoflookteentjes en snipper deze. Verhit de boter in een pan en bak hierin de kipfilets mooi bruin en gaar. Haal dan de kipfilets uit de pan en houd ze warm. Fruit in het achtergebleven vet de knoflook eventjes. Voeg dan een scheutje water toe en roer de citroenrasp, citroensap en de stukjes citroen erdoor. Laat de saus dan een minuutje koken en breng het op smaak met peper en zout. Roer er tenslotte de peterselie door en giet de saus over de kipfilets.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 87291x

Jouw laatst bekeken recepten