Kipfilet met gember, Thaise roergebakken

Ingrediënten


Bereidingswijze

Week de paddestoelen 20 minuten in heet water, giet af, verwijder de stelen en snij de kapjes in reepjes. Snij de kip in smalle reepjes. Snipper de knoflook en snij de ui in halve ringen. Schil en snipper de djahé. Snij de peper in smalle reepjes. Verhit de olie en fruit de knoflook goudbruin. Doe de kip erbij en roerbak tot ze wit zijn (±2 minuten). Doe gember, paddestoelen, ui en peper erbij. Roer goed door elkaar. Meng de sojasauzen, suiker, vissaus en bouillon of water erdoor. Roerbak nog 2 minuten op hoog vuur en serveer gegarneerd met in stukjes gesneden lente-ui.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 629x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten