Kipfilet met kerriesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze



Bestrooi de kipfilets met peper en zout. Snijd \de perziken in stukjes. Maak de ui schoon en snipper deze. Verhit 25 gram boter in een pan en bak hierin de kipfilets mooi bruin en gaar. Laat de rozijnen in een kommetje warm water wellen en laat ze dan uitlekken. Verhit 50 gram boter in een pan en bak hierin de ui lichtbruin. Voeg de kerriepoeder toe en bak deze even mee. Roer de bloem erdoor en giet beetje voor beetje de melk erbij. Blijf roeren tot er een mooi gebonden saus ontstaat. Roer de rozijnen door de saus en breng de saus op smaak met peper en zout. Haal de kipfilets uit de pan en leg ze op een schaal. Schep een beetje van de saus over de kipfilets en geef er de rest apart bij. Lekker met rijst en broccoli.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 440x

Jouw laatst bekeken recepten