Kipfilet met komkommer en knoflook

Ingrediënten


Bereidingswijze



Schil de komkommer, snijd hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Snijd de komkommerhelften in blokjes, doe ze in een vergiet, strooi er 2 theelepels zout over en laat dit 10 minuten staan. Spoel dan de komkommerblokjes af onder de koude kraan en dep ze droog met een stuk keukenpapier. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit. Maak de bosuitjes schoon en snipper deze fijn. Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi deze met wat peper en zout. Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipfilet rondom mooi bruin en gaar. Voeg dan de knoflook, uitjes, sojasaus, sherry en chilisaus toe en roerbak dit alles 5 minuten. Schep dan de komkommerblokjes erdoor en roerbak deze een paar minuten mee. Lekker met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha