Kipfilet met peultjes

Ingrediënten


Bereidingswijze



Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper en zout. Maak de peultjes schoon. Breng in een pan de bouillon aan de kook, voeg de kipfilets en peultjes toe en laat dit zachtjes in ongeveer 10 minuten gaar koken. Giet dan de kipfilet en de peultjes af en vang de bouillon op. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit in een pan de boter en roer er de mosterd, crème fraiche en 1 deciliter bouillon door. Voeg dan de dragon en citroensap toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de kipfilet, peultjes en de stukjes tomaat door de saus. Lekker met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 494x

Jouw laatst bekeken recepten