Lamsgoulash

Ingrediënten


Bereidingswijze



Pel de uien en knoflookteentjes en snipper deze. Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met paprikapoeder, peper en zout. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine reepjes. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook eventjes. Voeg het vlees toe en bak het mooi bruin. Draai de hittebron laag en laat het vlees 1 uur zachtjes bakken. Voeg dan de kummel, paprika's, tomaten en de tijm toe, Schep alles goed door elkaar en laat het nog 30 minuten zachtjes stoven. Lekker met rijst.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1127x

Jouw laatst bekeken recepten