Paprikavlees

Ingrediënten


Bereidingswijze



Snijd het vlees in blokjes en bestrooi het met peper, zout en de helft van het paprikapoeder. Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze. Maak de paprika’s schoon en snijd deze in kleine reepjes. Roer in een kommetje de maïzena met de wijn, cayennepeper en de rest van het paprikapoeder tot een papje. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees rondom bruin. Voeg dan de ui, knoflook en paprika’s toe en bak deze een paar minuten mee. Roer dan de tomatenpuree en het maïzenapapje erdoor. Breng dit mengsel aan de kook, draai dan de hittebron wat lager en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes sudderen tot het vlees gaar is. Roer dan de koffieroom erdoor en voeg zonodig nog wat peper en zout toe. Lekker met macaroni.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 97525x

Jouw laatst bekeken recepten