Pâté de foie de porc (Normandië)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bekleed de terrine met vet- of ontbijtspek en bewaar een plakje om te garneren. Maal het varkensvlees, de varkensvlees, uien, peterselie en dragon. Meng de eieren, cosnac, zout en peper en meng door het vlees. Bak een balletje om te proeven. Doe het vlees in de terrine, garneer met het spek in reepjes, laurierbladlaurierblad en takjes tijm, deksel erop en de kier sluiten met een pasta van bloem en water. Zet in een kokend waterbad in de oven en bak 2-2 ½ uur op 175°. Laat de terrine afkoelen met een plankje erop waarop een gewicht van 1 kg staat. Bewaar 3-7 dagen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha