Rundvleesstoofschotel met aardappel/tomaat/maïs

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak hierin de stukken vlees rondom lichtbruin. Voeg de kleingesneden ui, het uitgeperste teentje knoflook, de fijngehakte peterselie, de oregano en het paprikapoeder toe. Bak alles onder voortdurend omscheppen 4 minuten. Voeg de stukjes tomaat en het zout en peper toe. Draai de hittebron laag, leg het deksel op de pan en laat het mengsel 1 1/4 uur zachtjes stoven. Voeg tijdens het stoven eventueel een scheutje water toe als het gerecht te droog mocht worden. Voeg de stukken aardappel toe en stoof deze ± 30 minuten mee tot alles gaar is. Voeg de maïskorrels toe en laat deze 5 minuten meewarmen. Serveer de stoofschotel in een schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 364x