Varkenshaasje met appel -roomsaus

Ingrediënten



  • 1 sjalotje

  • 500g varkenshaasjes

  • peper

  • zout

  • 40g boter

  • 1dl appelsap

  • 5 eetlepels crème fraiche

Bereidingswijze



Maak het sjalotje schoon en snipper deze heel fijn. Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Verhit de boter in een pan en bak hierin de varkenshaasjes in 15 minuten mooi bruin. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Fruit in het achter gebleven bakvet het sjalotje. Voeg de appelsap en de crème fraiche toe en laat de saus warm worden. Snijd het vlees in plakjes en schenk de saus erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1545x

Jouw laatst bekeken recepten