Recepten voor Valentijnsdag
Valentijnsdag

Overzicht van recepten voor Valentijnsdag
Uit de categorie desserts: met Zout, Room en Bloem
meng de boter met vanillesuiker en de helft van de bloemsuiker.voeg het geklopt ei erbij en schep de bloem er onder. bewaar de deeg even in...
Uit de categorie desserts: met Chocolade, Margarine en Marsepein
Van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 20 cm op de bakplaat maken. De marsepein tot een vierkant van dezelfde grootte...
Uit de categorie borrelhapjes: met Chocolade, Margarine en Marsepein
Van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 20 cm op de bakplaat maken.De marsepein tot een vierkant van dezelfde grootte uit...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Kaas en Ananas
Zo doe je dat: Verwarm de oven voor op 200 ?C of gasovenstand 4. Rol het deeg uit het pak af en druk er hartjes uit. Kneed de restjes deeg s...
Uit de categorie desserts: met Zout, Bloem en Suiker
oven voorverwarmen op 175 graden,Klop de boter en suiker romig. Roer eidooiers,vanillesuiker en zout erdoor. spatel dan de bloem erdoor en k...
Uit de categorie desserts: met Zout, Bloem en Suiker
-doe de bloem in een grote kom en maak in het midden een kuiltje -zout, suiker, vanillesuiker, het ei en de gemberpoeder hierin doen -de b...
Uit de categorie desserts: met Room, Suiker en Chocolade
Verwarm de oven voor op 220 c.. Steek met een vormpje 24 hartjes uit het licht ontdooide bladerdeeg.. Schep de suiker op een bordje.. Bes...
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Zout en Kaas
kaassaus : Smelt de boter zachtjes in een pan. Doe er de bloem bij. Roer tot dit gaat borrelen. Roer er de melk met kleine beetjes tegeli...
Uit de categorie soep: met Gember, Paprika en Sojasaus
Maak de paddestoelen schoon en halveer de grote exemplaren. Maak de groenten schoon. Schaaf met de dunschiller dunne plakken van het stukje...
Uit de categorie desserts: met Marsepein
Hak de vruchtjes fijn. Kneed de vruchtjes met koude en schoene handen door de marsepein. Bestrooi een werkvlak met een beetje poedersuik...
Uit de categorie voorgerechten: met Kaas, Olie en Basilicum
-Klop het ei los in een diep bord. -Meng er wat peper en gedroogd basilicum doorheen. -Snijd de mozzarella in plakjes van ongeveer 1 ce...
Uit de categorie desserts: met Olie, Piment en Honing
De eieren met de honing schuimig kloppen. Olie en water toevoegen en met de rest van de ingredienten kneden. Het deeg 1 a 2 uur laten rusten...
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas, Pesto en Bladerdeeg
Verwarm de oven voor op 190 gr.Steek met een vormpje hartjes uit het bladerdeeg. Roer de pesto door de boter. Bestrijk de hartjes met het...
Uit de categorie sauzen: met Zout, Olie en Gember
Kook de maagjes en de hartjes 15min voor, hierna in kleine stukjes snijden. Selderij, ui, madam jeanette, tomaten en knoflook allen in klein...
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Bloem en Kaneel
Oven voor verwarmen op 170 gradenDoe alle ingredienten in een kommeng het goed door elkaar tot een balRol het met een deegrol plat waarbij j...
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Olie en Azijn
hartjes koken en in ringetjes snijden aardappelen schillen en in blokjes snijden. daarna bakken in olie ui en knoflook fijnsnijden kemi...
Uit de categorie desserts: met Room, Aardbei en Aardbei
Oven voorverwarmen op 200 C.Elk plakje bladerdeeg iets uitrollen tot 12 x 12 cm. Uit elk deegplakje 2 hartjes steken. Deeghartjes op bakplaa...
Uit de categorie feestdagen: met Aardbei
Doe alle ingrediƫnten in een shaker met enkele ijsblokjes. Even kort schudden en door een barzeef in een cocktailglas schenken. Garnee...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Paprika en Bosuitjes
Schil de aardappelen en appels. Snijd de aardappelen in stukken en de appels in partjes. Verwijder de klokhuizen. Doe de aardappelen in...
Uit de categorie desserts: met Room, Suiker en Chocolade
Neem bij voorkeur ronde cakejes en koekjes, en roze marsepein, en neem voor het rozenwater indien mogelijk rozenlikeur. Klop de slagroom...