1-persoons-souffle.

Ingrediënten

  • 100 g ham2 eierenzoutpeper? theel. paprikapoeder1 zakje kaassaus

Bereidingswijze

De ham snipperen en de soufflepotjes invetten.De oven voorverwarmen op 200°C.De eieren boven 2 kommen splitsen.Voeg zout, peper en paprikapoeder toe aan de dooiers en klop dit met een vork los.De ham erdoor scheppen.De kaassaus maken met 2? dl. water volgens de gebruiksaanwijzing.Schep dit voorzichtig door het dooiermengsel.De eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door het dooiermengsel scheppen.De soufflepotjes tot 2/3 vullen met het hamsausmengsel.De souffle's in het midden van de oven in ± 15 min. goudbruin laten kleuren.Direkt uit de oven opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 560x

Jouw laatst bekeken recepten