'Ravioli' van zalm & garnalen/mosselen/sjalotsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij van de zalm 20 dunne (± 5 mm) plakken van 10 x 10; zet koel weg. Kook de mosselen met een scheutje witte wijn en peper. Haal de gare mosselen uit hun schelp en zet ze koel weg. Zeef het vocht door een doek. Saus Snij de sjalotjes heel fijn. Breng witte wijn en mosselvocht aan de kook, voeg de sjalotjes toe en laat tot ¼ inkoken. Voeg room toe, pureer in de blender en laat verder tot sausdikte inkoken. Klop er de boter door en breng op smaak. Beboter een ovenschaal of grote koekenpan. Leg er 10 plakken zalm in en verdeel er de garnalen en mosselen over; dek af met de overgebleven plakken. Zet kort - hoogstens 4 minuten - in een oven van 240°. Presentatie Leg de pakketjes op de borden; schep er saus omheen en garneer met kervel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha