Voorgerechten recepten

Over voorgerechten

voorgerechten recepten

Een voorgerecht of voorafje is het eerste gedeelte van een maaltijd die uit meerdere gangen bestaat. Het voorgerecht gaat vooraf aan het hoofdgerecht. De meeste voorgerechten zijn hartig.


Overzicht van recepten uit de categorie voorgerechten

Hieronder staat een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten uit de categorie voorgerechten.

Toon 201-225 van 6102 recepten
Artisjokbodems met amandelsaus uit Sicilie
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Azijn

Maal de amandelen fijn in de keukenmachine. Rasp de ui en hak de ansjovis heel fijn. - Verhit wat olie in een pan en fruit de ui even aan....

Artisjokbodems met garnalen
Uit de categorie voorgerechten: met Sla, Kervel en Tomaat

Maak de mayonaise. Maal twee artisjokbodems in de mixer fijn en voeg deze puree, nadat hij even is uitgeknepen bij de mayonaise. Hak de krui...

Artisjokbodems met pestomayonaise
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Room en Pesto

Artisjokbodems op keukenpapier laten uitlekken. Ham in piepkleine blokjes snijden. In kom pesto, mayonaise en zure room mengen. Hamblokjes e...

artisjokbodems met tapenade van olijven en zongedr
Uit de categorie voorgerechten: met Olie, Piment en Tomaat

Pel de knoflook. Vermeng de tomaten, olijven, kappertjes en knoflook, citroensap, olijfolie en oregano in de keukenmachine tot een grove pas...

Artisjokbodems uit de oven met ansjovis
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Rucola

Klop de eieren met het broodkruim, geraspte kaas, kappertjes, oregano en ansjovis. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Zet de arti...

artisjokhart met parmezaanse kaas
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Kaas en Olie

artisjokharten laten uitlekken.Ietsje openvouwen.Ham in kleine stukjes snijden.Ui snipperen.Ovenschaal invetten.Oven voorverwarmen op 200 gr...

Artisjokharten met Parmaham
Uit de categorie voorgerechten: met Sla, Zout en Olie

Sla wassen, Artisjokharten laten uitlekken. Plakjes Parmaham halverenDressing kloppen van olie,azijn,mosterd en suiker,zout en peper. Sla o...

Artisjokken a la Polita
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Uien en Bloem

Verwijder de stelen en de stekelige buitenbladeren van de artisjokken zodat alleen het hart overblijft. Wrijf de harten in met citroen en le...

Artisjokken alla romana
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Citroen en Citroen

Verwijder de buitenste bladeren van artisjokken en snijd van de overige blaadjes de puntjes af. Laat van de steel 3 centimeter staa...

artisjokken in sherry marinade
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Azijn

artisjokken harten halveren en in de olie zagjes bakken ong 3-4 min tot ze beginnen te kleuren.stukjes knoflook er door scheppen, en nog 1 m...

Artisjokken met 3 vinaigrettes
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Azijn

Snijd de stelen van de artisjokken of breek ze af. Zet ze op in ruim koud water met de partjes citroen en kook ze in ca. 40 min. gaar. Leg e...

Artisjokken met gamba's en mie uit de wok
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Gamba

Snijd met een scherp mes de toppen van de artisjokken af, haal de onderste drie kransen bladeren eraf maar laat het stukje steel zitten. Doe...

Artisjokken met knoflook-kruidenboter
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Dragon en Knoflook

Was de artisjokken goed in koud watermet de steel eraf Snijd de bovenste blaadjes af en knip met een schaar de scherpe puntjes van de ove...

Artisjokken met vinaigrette
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Azijn en Mosterd

Steel van artisjokken afbreken en lelijke blaadjes verwijderen. Artisjokken met ruim water (tot ze onderstaan), azijn en zout in 30-40 min....

Artisjokken met vinaigrette (1 point p.p.)
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Azijn en Mosterd

Steel van artisjokken afbreken en lelijke blaadjes verwijderen. Artisjokken met ruim water (tot ze onderstaan), azijn en zout in 30-40 minut...

Artisjokken, gevulde
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Eieren

(Dit voorgerecht smaakt heerlijk als u de gevulde artisjokken warm uit de oven opdient, maar ook koud zijn ze lekker, bijv. als onderdeel va...

Artisjokkenbodems met ansjovis
Uit de categorie voorgerechten: met Olie, Eieren en Ansjovis

Snijd de ansjovis in stukjes en laat ze uitlekken. Hak de bieslook en peterselie fijn. Meng de mayonaise net de ansjovis, kappertjes, bieslo...

ARTISJOKKENSALADE MET PAPRIKA
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Olie en Azijn

Laat de artisjokhartjes uitlekken en halveer de grotere exemplaren. Snijd de schoongemaakte paprika in kleine stukjes.Klop de azijn en de ol...

asperge cocktail
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Sla en Zout

Asperges kokenSnijd de asperges in kleine stukjes en marineer ze in de dressing. Het rauwe ham word zeer fijn gesneden. Leg het sla op d...

Asperge Dips
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Room

-meng de tomatenpuree met de sour cream, suiker en azijn, roer met het kooknat tot een dipsaus -klop de room stijf en klop de eierdooier lo...

Asperge hamrolletjes in
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Olie en Salie

Fillodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ongeveer 2 uur laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225?CHalveer de asperges. Plakjesham bestr...

Asperge hamrolletjes in fillodeeg
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Olie en Salie

Fillodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ongeveer 2 uur laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 225?C Halveer de asperges. Plakjesham best...

ASPERGE IN BLADERDEEG
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Suiker

De eindstukken van de asperge afsnijden, de asperge schillen en halveren (ca. 10 cm lange stukken). De asperge in kokend zoutwater met sui...

Asperge met Parmezaanse kaas
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Suiker

Zet een kookpan op met water een snuifje suiker een snuifje zout een klontje boter en een scheutje citroensap.Breng dit aan de kkoken voeg d...

Asperge met roomsaus
Uit de categorie voorgerechten: met Ham, Zout en Room

Asperges laten uitlekken Boter smelten en het casinobrood hierin aan beide kanten mooi bruin roosteren. Voor de roomsaus...

Laatste reacties binnen deze categorie

Paddestoelen in fillodeegbakjes

al Hosting, Pages of content Garden, Seasoned pro Logic Hosting, Easy ...

Door *neersinkcarl*
'Terrines' met paddestoelen

time there been the thriving business with out using professionally do...

Door *neersinkcarl*
'Terrines' met paddestoelen

ngs connected with valuables.Precisely why, because fire is also an el...

Door *neersinkcarl*

Veel voorkomende ingrediënten bij voorgerechten