Aardappelgevuld met grijze garnalen en champagne s

Ingrediënten

  • 4 middelgrote polderaardappelen
  • 250gr gepeldegrijze garnalen
  • 200gr Alpro Soja Bakken & Braden
  • 3 eierdooiers
  • 2dl Alpro soja cuisine
  • 1dl melk
  • gehakte bieslook
  • gehakte platte peterselie
  • gehakt sjalotje
  • 1 glas champagne of schuimwijn

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in de schil gaar in een grote hoeveelheid water, ongeveer 30 min. Of stoom ze. Haal de aardappel leeg en doe het aardappelvlees in een sauspot, doe er een scheutje room, bakken en braden en melk bij, kruid met peper en zout en hou warm op een klein vuurtje. Doe de 3 eierdooiers in een sauspan Voeg een flinke scheut champagne bij en klop op zoals een sabayon Als de saus begint te dikken, voer er een klontje lauwe boter aan toe en kruid af met peper en zout. Werk de aardappelpuree af met het sjalotje, de groene kruiden en op het allerlaatste moment de garnaaltjes. Vul het de aardappel met de puree en werk af met de sabayon van champagne.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha