Aardappelsoep met knoflook en rucolapesto

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de teentjes knoflook op emt de bouillon en het zout. Bind de kruidentakjes en het laurierblad samen en voeg het bundeltje toe. Laat de bouillon afgedekt 1 uur trekken. Verwijder het bouquet garni.Verhit de olie in een schone pan en bak hierin de ui en het komijnzaad 5 minuten tot ze zacht zijn. Giet de bouillon erbij, breng hem aan de kook en laat hem afgedekt 20 minuten trekken tot de aardappels zacht zijn. Pureer de soep tot hij glad is en giet hem terug in de pan. Voeg peper en zout naar smaak toe en warm hem weer op.was de rucolablaadjes en hak ze grof. Draai ze in een keukenmachine met de knoflook, pijnboompitten en kaas. Voeg geleidelijk de olie toe. Strooi er peper en zout bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha