Aardbeien in Parmaham

Ingrediënten

  • 12 grote
  • stevige aardbeien6 plakken Parmaham1 eetl. balsamicoazijn1 1/2 theel.
  • grofgemalen zwarte peperVoor de saus:100 gr. aardbeien1 theel. frambozenazijn
  • 4 eetl. zonnebloemoliezoutversgemalen peper

Bereidingswijze

De aardbeien afspoelen en droog deppen.De plakken ham in de lengte halveren en in elke halve plak een aarbei rollen.Vaststeken met een prikkertje.De ingepakte aardbeien op een bakblik leggen met balsamicoazijn bedruppelen en met peper bestrooien.De oven voorverwarmen op 150 graden.Voor de saus:De aardbeien wassen en samen met de azijn met een staafmixer pureren.Al mixende de olie erbij doen.Op smaak maken met zout en peper.De ingepakte aardbeien in de oven zetten en 6 tot 8 minuten bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 594x

Jouw laatst bekeken recepten