amuse-eitje gevuld met gerookte paling, roerei en

Ingrediënten


Bereidingswijze

De rauwe eieren voorzichtig halveren en het eiwit en eigeel in een kom gieten. De schalen bewaren en omgekeerd op keukenpapier laten drogen. Het ei vermengen met de room, op smaak brengen met peper en zout en goed door elkaar kloppen. De boter in een steelpannetje laten smelten, de eiermassa er bij gieten en met een houten pollepel al roerende op laag vuur roeren totdat het geheel begint te stollen. Snijd de paling en de paprika in kleine blokjes en voeg dit toe aan het gestolde ei en roer dit voorzichtig door elkaar. Zet op een bordje een mooi eierdopje. Leg in het eierdopje een bedje van tuinkers en zet hier de eierschalen op. Vul deze met de eiervulling en garneer nog met wat tuinkers. Serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 931x