Andalusische Zalm

Ingrediënten

  • --------------------------------------------------------------------------------
  • 4 moten zalm - 100 gram rijst - 100 gram rozijnen - 1 groene paprika - 2 tomaten
  • 1 krop sla - 1
  • 5 dl mayonaise - zout
  • peper - ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup

Bereidingswijze

Laat de rozijnen wellen in lauw water. Kook de zalm als in Mousse van Zalm. Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen. Maak de mayonaise. Voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe. Was en droog de sla. Maak de paprika schoon en snij ze in julienne. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken. Leg blaadjes sla op een serveerschaal. Leg hierop een bodempje van rijst. Daarop de moten zalm, waar overheen stukjes paprika komen en rozijnen. De tomaat komt langs de rand. Geef de saus er apart bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha