Artisjok met garnalen en krab

Ingrediënten


Bereidingswijze

Giet de artisjokharten of -bodems af en dep ze droog met keukenpapier. Pers de gepelde teentjes knoflook boven het citroensap en meng er olijfolie, peper en Provencaalse kruiden door. Giet deze marinade over de artisjok en laat dit minimaal 15 minuten intrekken. Snijd de krab fijn en meng er kappertjes en garnalen door.Verwarm de gril. Zet de artisjokharten of -bodems naast elkaar in een ovenschaal. Druk de harten iets open. Vul harten of bodems met het vismengsel. Verdeel daarover de magere roomkaas en laat die even onder een hete grill smelten. Verdeel de sla over 4 borden. Zet daarop de gevulde artisjok en garneer met partjes citroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 743x

Jouw laatst bekeken recepten