Artisjokbodems gevuld met krab , zalm of garnalen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Laat de artisjokbodems uitlekken. Laat de krab uitlekken. Leg de artisjokbodems in een ingevette ovenschaal. Verwijder eventuele harde stukjes uit de krab. Verdeel de krab of garnalen of zalm over de artisjokbodems. Smelt de boter in een steelpan en roer de bloem er in een keer door en laat heel even onder goed roeren meebakken. Giet beetje voor beetje de wijn en de room erbij tot je een gladde saus krijgt. Breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de saus over de krab en strooi de kaas erover.Zet de ovenschaal ? 10 minuten onder een hete grill of in de hete oven tot de kaas licht gegratineerd is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 911x