Artisjokbodems Marina

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de mayonaise. -----Meng de dooiers met de mosterd in een kom. Giet er, in het begin zeer voorzichtig, olie bij, onder voortdurend roeren. Wanneer de dooiers zijn opgenomen en de saus bindt, kan men iets sneller olie bijgeven. -----Wanneer de saus te dik wordt slappen we ze af met citroensap en azijn. Wanneer alle olie op is, voegen we nog citroensap of azijn toe tot de oliesmaak verdwenen is. -----Breng de mayonaise, die een stevige dikke massa moet vormen op smaak met zout, peper en worcestersaus. - Maal twee artisjokbodems in de mixer fijn en voeg deze puree, nadat hij even is uitgeknepen bij de mayonaise. - Hak de kruiden fijn en voeg een halve eetlepel van ieder bij de mayonaise. Meng de garnalen door de mayonaise. - Vul alle artisjokbodems met dit mengsel. Garneer elke artisjokbodem met een grote garnaal. Leg de slablaadjes op een schaal. Zet er de artisjokbodems op. - Snij de tomaat in vieren en leg de stukken tomaat tussen de artisjokbodems. Serveer koud.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 551x

Jouw laatst bekeken recepten