Asperge Dips

Ingrediënten

  • -1 kg gekookte asperges
  • TOMATENDIPSAUS:
  • -1 blikje tomatenpuree
  • -2 eetlepels sour cream
  • -1 th lepel suiker; kruidenazijn
  • -1 dl aspergekooknat
  • SINAASAPPELDIPSAUS:
  • -1/8 l ongezoete slagroom
  • -1 eierdooier
  • -1 eetlepel sinaasappelsap
  • -1 th lepel gemberpoeder
  • -1 mespuntje zout
  • -2 th lepels suiker

Bereidingswijze

-meng de tomatenpuree met de sour cream, suiker en azijn, roer met het kooknat tot een dipsaus -klop de room stijf en klop de eierdooier los met het sinaasappelsap, zout, suiker en meng dit alles door de room -roer de gember er het laatst door

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 700x

Jouw laatst bekeken recepten