Asperges met een warme salade van champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

-blancheer de asperges in kokend water met wat zout circa 5 min -schep ze dan uit het water en dompel ze in ijswater en laat afkoelen en uitlekken -snij de paddestoelen in vieren -halveer de bosuitjes in de lengte en snij ze in lange reepjes-verhit 2 el olie in een koekepan en bak met wat zout en peper goudbruin in enkele min -schep ze uit de pan en hou warm -giet op halfhoog vuur de azijn in de pan -blussen met de bouillon en aan de kook brengen -voeg de rest van de olie en een scheut citroensap erbij en breng op smaak met peper en zout ; dit is onze pikante vinaigrette ! -warm de asperges op met wat water en een klontje boter in een pan al omscheppend of onder de grill

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha