Asperges met pasta en garnalen

Ingrediënten

  • 250g witte asperges
  • 300g pasta(bijvoorbeeld schelpjes)
  • 250ml slagroom of 2dl kookroom
  • 1 visbouillonblokje
  • 200g gepelde gekookte garnalen
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel(vers of diepvries)
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook.

Bereidingswijze

Snijd een stuk van de onderkant van de geschilde asperges. Snijd de asperges in stukjes van 3cm.Kook de aspergestukjes ongeveer 8 minuten in lichtgezouten water net gaar. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af. Laat ook de asperges uitlekken. Verwarm de slagroom in een steelpan. Los het bouillonblokje erin op. Voeg de garnalen, aspergestukjes en kervel toe en laat de room niet koken. Verdeel de pasta over de borden en giet de warme room erover. Strooi de bieslook over dit gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 648x

Jouw laatst bekeken recepten