Aubergines met Italiaanse kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil/strip de rijpe aubergines en snijd ze in mooie plakken. Bestrooi ze aan weerszijden met zout en laat dit 20 tot 30 minuten intrekken. Oven voorverwarmen op 175 C.Spoel na het intrekken van het zout de aubergines af en dep ze droog. Haal ze vervolgens door ei en het mengsel van meel en paneermeel. verhit de olijfolie in een koekenpan en laat de aubergines hierin mooi kleuren, neem ze uit de pan en doe ze in een glazen ovenschaal. Peper en zout er bij en even doorschudden. Bedek de massa met de tomatensaus en als laatste met de door elkaar gemengde mozzarella en parmesaanse kaas. Zo'n 20 minuten in de (voorverwarmde) oven op 175 C.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 860x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten