Avocado met kaas en noten, Doesburgse

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereiding: Halveer de avocado's in de lengte en verwijder de pitten. Schep er zonder de schil te beschadigen het vruchtvlees uit en bedruppel dat met citroensap. Pureer het vruchtvlees van de avocado's, de kaas, de mosterd, de slagroom en de grof gehakte noten in de foodprocessor. Houd 4 halve noten achter voor de garnering. Breng op smaak met zout en peper en eventueel nog wat mosterd. Schep in de uitgeholde avocadoschillen een bolletje van de mousse (met een ijslepel) en spuit de resterende mousse met een spuitzak rond. Garneer met de plakjes gevulde olijf, de achter gehouden walnoten en wat paprikapoeder.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 578x

Jouw laatst bekeken recepten