Beenhamsalade met mihoen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de beenham in smalle reepjes. Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet deze af en spoel goed na met koud water. Rooster de sesamzaadjes in een droge, hete koekenpan goudbruin. Klop een dressing van sesamolie, zonnebloemolie, de helft van de sesamzaadjes, citroensap, mosterd, tabasco en een klein beetje zout.Meng de beenham met de mihoen, de dressing en de bieslook. Vorm van de slabladeren een kommetje. Schep de salade erin, strooi de rest van de sesamzaadjes erover en presenteer dit op een ruim bord met tomatenkomkommersalade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 506x

Jouw laatst bekeken recepten